Как да изберем градски шезлонг?

Лятото все повече приближава, а слънцето става все по-щедро. Най-вероятно се замисляте за шезлонг, независимо дали е за терасата или градината. На пазара можете да срещнете изобилие от модели и предложения, което прави изборът труден. Затова и в следващите редове ще опишем по-подробно основните модели, така че да направите правилния избор.

 

Класическа кошара

 

Това е класическият шезлонг, който всички сме виждали по плажове и градини. Той не заема много място и е удобен за употреба от цялото семейство. За да не изгорите, има и козирка, която се сваля и маха изключително лесно.

Разбира се, има различни материали, така че можете да изберете този, който отива най-много на пространството ви.

 

Модерна кошара

 

Това е по-ревизирана версия на горния вариант. Можете да я видите отново в различни разновидности, като тя пасва на всяко пространство. Вместо екран (козирката) има сенник, който се разпъва и прибира при нужда.

Също така, към него има и матрак, който можете да видите в най-различни цветове и форми.

 

Рустик шезлонги

 

Това са вечните дървени шезлонги, които се предоставят в различни варианти и са чудесно съчетание, както с външната среда, така и с вътрешната. Можете да ги видите в комбинация от матрак и възглавница за пълна почивка. Изработката най-често плетена тип „кошница“, но можете да срещнете и класическия вариант.

 

Анатомичен шезлонг

 

Това са онези модерни шезлонги, които следват извивките на тялото. Най-често те са от анатомична нежна конструкция в бял цвят. Можете да сложите матрак и възглавница и да го направите още по-приятен и удобен за използване.

 

Двоен шезлонг

 

Последният вариант, който ще ви представим е двоен шезлонг. На него можете да сте с половинката си или пък добра приятелка. Повечето са с матрак и възглавници. Също така, той е стабилен върху павирана настилка или пък плочки, но можете спокойно да го поставите и на трева.

About Мариета Димитрова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Захари Беличенов става съсед на Жан-Клод Ван Дам в „Пирин голф“

  Един от най-успелите бизнесмени в гр. Разлог Захари Беличенов, който в момента е един ...

Дигиталният маркетинг спасява до голяма степен бизнеса

Бизнесът днес .. Бизнесът днес, не само в Пиринска Македония, но и в цяла България ...