Елитни марки домакински уреди

Сред изобилието от оборудване, предлагано в различни сайтове, елитните домакински уреди се отличават с комбинация от съвременни технологии и креативни дизайнерски разработки. По отношение на надеждността и ергономичността тези уреди са на най-високите етапи. Производителите обръщат максимално внимание на качеството на първокласното оборудване.

Високата функционалност и използването на съвременни технологии не оказват влияние върху лекотата на използване, което има високо ниво на автоматизация. Търсенето на първокласни домакински уреди не се влияе отрицателно предвид високата им цена. Водещите производствени компании не пестят усилия и пари за разработване на нови и подобряване на съществуващи модели луксозни домакински уреди.

Гамата от първокласни кухненски уреди на немската компания Graude включва различни модели фурни, котлони, хладилници, кафе машини и съдомиялни машини. Пробите са направени по съвременни технологии и инженерни разработки. В производството се използва устойчива на корозия стомана, алуминий, закалено стъкло, ценни дървесни видове.

Малки кухненски уреди на италианската марка Bugatti premium box office ще представят ярки модели кафе машини, тостери, пасатори. За декорация се използват кожа, златно покритие, покрити с кристали Сваровски.

Марката ASKO е известна със своите елитни модели сушилни, перални и съдомиялни машини. Сушилните, например, осигуряват висококачествено сушене на дрехи, обувки и ръкавици. Съдомиялните машини са оборудвани с голям брой програми, за да гарантират, че съдовете ви са идеално чисти. За измиване можете да използвате вода с по-ниска температура.

Премиум технологията на италианската марка Smeg се отличава с блясъка на дизайнерското и стилово разнообразие. Моделите в ретро стил „Петдесетте“ са очарователни, колекцията Cortina, която използва елементи от ковано желязо в дизайна, е впечатляваща. Ретро стилът присъства и в серията Smeg Coloniale, линията Classica, която комбинира стъкло със стомана, се отличава със своята строгост, а модерният стил преобладава в колекцията Smeg Newson.

Всяка марка луксозни домакински уреди има свои собствени приоритети и разпознаваеми характеристики, Miele, Neff, ILVE, Electrolux, Siemens, Bosch, DeDietrich, AEG други също са високо ценени. Премиум технологията ще направи ежедневието особено приятно.

About Мариета Димитрова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Захари Беличенов става съсед на Жан-Клод Ван Дам в „Пирин голф“

  Един от най-успелите бизнесмени в гр. Разлог Захари Беличенов, който в момента е един ...

Дигиталният маркетинг спасява до голяма степен бизнеса

Бизнесът днес .. Бизнесът днес, не само в Пиринска Македония, но и в цяла България ...