Доставени са 312 тона оборудване за Световната купа в Банско

За трета година Транспрес е официален логистичен партньор на спортното събитие на годината – Световната купа по ски в Банско, където повече от 60 от най-големите звезди на алпийските ски ще мерят сили в края на тази седмица.

„Радваме се, че Българската федерация по ски видя ни повери една от ключовите части в организацията на Световната купа по ски 2020 в Банско. Дори и до по-труднодостъпни места, като ски пистите над Банско с над 1620 м. надморска височина, превозихме 312 тона оборудване от Австрия, Германия, Италия и България.”, съобщи управителят на логистичната фирма Веселин Стоянов..

Цялото спортно оборудване на ски елита е превозено до пистите. Доставени са и всички елементи за трибуните, съоръженията за спортистите и обезопасителните ограждения. Съобразно спецификите на високия терен и активния сезон, екипът на компанията се погрижи доставката да бъде извършена безопасно и в делничен ден, за да не затруднява допълнително трафика към зимния курорт.

Логистично-транспортният процес не приключва с обявяването на победителите, а ще продължи до средата на февруари, когато съоръженията и спортното оборудване ще бъдат превозени обратно.

About Росинка Проданова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

В Бaнско откриват научно-практически център по туризъм

Кметът Иван Кадев подписа Договор за сътрудничество между община Банско и Колежа по туризъм – ...