Захари Беличенов става съсед на Жан-Клод Ван Дам в „Пирин голф“

 

Един от най-успелите бизнесмени в гр. Разлог Захари Беличенов, който в момента е един от най-богатите хора в Разлог от съвсем скоро е собственик на баровски имот в комплекса за голф край Разлог, чрез фирмата си „РАЗЛОГ КОМЮНИКЕЙШЪН“,съобщава наш източник. По думите му къщата на Беличенов се намира в един от най-красивите квартали в комплекса с невероятна гледка.

Информацията се потвърждава от документи,  които нашия екип получи. От тях става ясно, че сделката за имота е изповядана още на 08.06.2017 г.

 

Точно преди месец се разбра,че и холивудската звезда Жан-Клод Ван Дам ще става собственик на имот в комплекса. Интересът на екшън героя от филмите „Кървав спорт“, „Универсален войник“, „Ченге във времето“ и пр. е бил провокиран от американски кинопродуцент, който също има къща.

В комплекса имат къщи различни знаменитости, които не парадират с положението си, а се държат като обикновени хора. Веселин Маринов е един от тях. Певецът посреща последните две години Коледа и Нова година в къщата си в голф комплекса, като се включва и като изпълнител в празничната програма. Често е виждан там и в компанията на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, който също е чест гост на голф комплекса.

Цената на къщите в голф комплекса край Разлог започват от 600 000лв. и стигат до 1 200 000лв ,но цената по никакъв начин не може да спре хората с възможности да си купят имот в баровският комплекс.

Името на Захари Беличенов се свързва с футболният клуб Пирин Разлог, както и с един от най-модерните рибарници на територията на Благоевградска област.

Бизнес интересите на Захари Беличенов са много и разнообразни през годините и преминават през различни сектори от разпространение на интернет услуги, изграждане на кабелни мрежи, разпространение на телекомуникационни услуги през производство, преработка, обработка и продажба на едро и дребно, на опаковани и неопаковани хранителни и нехранителни стоки до сключване на мениджърски договори с млади таланти за осигуряване на висококвалифицирана подготовка, уреждане на състезателни права, представителство пред клубове, школи, федерации и други институции, трансфери.

Името му се свързва и с това на настоящия кмет на Разлог Красимир Герчев, двамата са част от Сдружение „Местна инициативна група-Разлог“. Член на сдружението е и Валери Любенов Татарски-син на бившия кмет на Разлог Любен Татарски.

About Асен Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Дългите рокли са пример за елегантност и удобство едновременно

Дълги ежедневни рокли Дългите ежедневни рокли са чудесни за лятото, защото са леки, удобни и ...